maderawebshop

Vi håber du vil dele dine oplevelser ved at handle hos os med andre confido.dk samler anmeldelser om os, så alle potentielle kunder og andre interesserede kan danne sig et indtryk af os. Bedøm maderawebshop på confido.dk Bemærk: Denne mail sendes automatisk, og det kan være du har modtaget den før din pakke. Er dette tilfældet er du selvfølgelig velkommen til at vente med din anmeldelse til efter du har fået pakken. På forhånd, tak for hjælpen. Venlig hilsen maderawebshop.dk

Gå til virksomhedens hjemmeside

Kundernes vurdering af maderawebshop.dk

Vurdering:

94%


Baseret på 87 anmeldelser

Vurderinger af maderawebshop.dk

Nils Lassen
Vurderet 3. december 2018
Super service og rådgivning.

Kristian
Vurderet 1. december 2018
Fik hvad jeg bestilte ... no more no less
Bestilte rundstok og 2 vægbeslag til gelænder. Skulle åbenbart have bestilt skruer seperat, men troede faktisk at nå man køber et beslag til 120 kr, at der ville følge 5 skruer med som paser til i størrelse... Rundstokke er afskåret flat, selvom der på billederne kan se up som om de er afrundet.. sådan så jeg det ihvertfald...

Henrik Petz
Vurderet 28. november 2018
God service
Jeg ringede og bestilte nogle træpropper i fyr som ikke var en del af udvalget på hjemmesiden. Det var ikke noget problem dem lavede de og sendte uden meromkostning.

Bjarne Skule
Vurderet 24. november 2018
Hurtig og præcis levering - stor sercvice ved spørgsmål

Kristina Kromann
Vurderet 23. november 2018
Super hurtig service
Flotte varer

Mads Tarp
Vurderet 7. november 2018
Terrasse brædder
God og propessionel rådgivning, og levering som forventet. God oplevelse.

Aksel M. Iversen
Vurderet 24. juli 2018
Træterresse
Super tilfreds. God telefonisk rådgivning inden bestilling og hurtig levering.

Jacob
Vurderet 18. juli 2018
Super
Godt udvalg og fin service. Hurtig ekspedition.

Bjarne Skule
Vurderet 16. juli 2018
Hjælpsomhed helt i top - alle mine spørgsmål blev besvaret med stor tålmodighed - hurtig levering
Som amatør, dukkede der ved planlægningen af vores nye træterrasse masser af spørgsmål op. Flere telefonsamtaler gav de fornødne, grundige svar, og senere småting blev klaret pr. mail. Stor tak til Lars og Dion. Det giver tryghed at have eksperterne ved hånden, når man investerer 25.000 i træ til at projekt, man ikke rigtigt kan overskue fra starten.

Alasdair schjerning
Vurderet 14. juli 2018
Håndlister
Nem bestilling, mails med bekræftigelse af køb. Virkelig hurtig levering og varerne er ligesom forventet. Pæne og lige stykker træ.

Henrik
Vurderet 14. juli 2018
Perfekt og hurtig levering

Tommy
Vurderet 6. juli 2018
Fint
Købte en bøtte træolie til en god pris, den kunne dog godt ha været pakket lidt bedre ind da metalspanden er blevet noget bulet under transporten, olien fejler jo ikke noget så det går nok😀

Michael
Vurderet 28. juni 2018
Jeg bad om blive ringet op inden levering - dette skete ikke :-(

Jørn Grankvist
Vurderet 27. juni 2018
Enkelt og lige til
En positiv oplevelse. Uden nogen dikedarer.....de er professionelle og de er langt lettere end at handle med den lokale trælast.

M Corleone
Vurderet 14. juni 2018
Har tidligere været vant til to dages leveringstid

martin
Vurderet 7. juni 2018
Alt var perfekt!

Erik Ragn
Vurderet 6. juni 2018
Super god behandling både telefonisk og ved afhentning af træ.

jeppes seerup
Vurderet 4. juni 2018
Kvalitet koster

Michael Thomasen
Vurderet 31. maj 2018
Ipe terrassen
Meget behagelig og god kommunikation. Fine varer og hurtig levering. Kan klart anbefales

Tommy
Vurderet 29. maj 2018
Godt udvalg.
Godt udvalg, god vejledning, god kvalitet, hurtig levering.

Kenneth Jensen
Vurderet 28. maj 2018
Køb af Cumaru terrassebrædder + Hårdttræ's strøer
Nemt, enkelt og hurtigt.... Afhentet , pakket og klar ...Læsset ,, Tja ++++++++++++

Thomas Jespersen
Vurderet 28. maj 2018

Palle
Vurderet 28. maj 2018
God service og kvalitet i top

jan buchholt
Vurderet 26. maj 2018

Christian Stenør
Vurderet 26. maj 2018

Martin
Vurderet 26. maj 2018
God service
Flotte materialer og god service. Handler bestemt her igen.

Jens Falkenham
Vurderet 25. maj 2018

Niels Gisselbæk Aagaard
Vurderet 25. maj 2018

Jesper Madsen
Vurderet 25. maj 2018

Lars
Vurderet 25. maj 2018

Tomas
Vurderet 25. maj 2018

Claus Dalsgaard
Vurderet 25. maj 2018
Nem handel
Lyn hurtig og super service

Johnny
Vurderet 25. maj 2018
Konkurrencedygtig, fleksibel og kundeorienteret
Et besøg i Nørre Snede betød, at jeg fik nogle gode tips med i bestillingen. Det er helt perfekt, at man selv kan bestemme længder i forhold til byggemarkeder som ofte sælger "blandet pose" af terrassebrædder, hvor man ikke har kontrol over længder. Jeg fik super god service af Dion. Kan kun anbefales.

Gunnar Odder
Vurderet 25. maj 2018

Thomas
Vurderet 25. februar 2018
Kanon service og super kvalitet
Fandet dem på nettet, og ligesom alle andre lovede de lav pris, bl.a. bl.a. Men de levede fuldt og helt op til det, og mere til, Dion gav en super service og havde også forståelse for, at jeg havde 2 børn, 2 hunde og en frue som også skulle leve ;-)!

Torsten
Vurderet 25. januar 2018
Glimrende oplevelse
God kvalitet, hurtig ekspedition og levering uden problemer. Det kan næppe gøres meget bedre.

Piotr Kuna
Vurderet 24. januar 2018
Tip top
Ordren blev behandlet hurtigt og effektivt.

Zydrunas
Vurderet 6. november 2017

Søren Hansen
Vurderet 24. oktober 2017
Ok
Den ene hårdtræ liste jeg bestilte var desværre skæv, hvilket jeg desværre ikke så ved modtagelsen. Ellers ok propper i hårdtræ, dog var flere ubrugelige da de ikke var helt runde.. Markedets billigste pris dog.

Lars pedersen
Vurderet 24. oktober 2017
Flinke mennesker - god service - hurtig levering

Harald V. Kögler
Vurderet 23. oktober 2017

Michael Krog
Vurderet 23. oktober 2017

Rasmus
Vurderet 23. oktober 2017

Otto
Vurderet 23. oktober 2017

Torben
Vurderet 23. oktober 2017

Morten Krogh Jakobsen
Vurderet 23. oktober 2017
Lav pris, gode materialer og hurtig levering.

K. Møller
Vurderet 23. oktober 2017
Personlig og yderst fornuftig service
Har købt terassebredder og lidt værktøj af dem. Fik i øvrigt et godt tilbud på nogle lister i diverse mål. Helt igennem fremragende service. Det er skønt at vide, at en virksomhed der primært arbejder online, også formår at være så grundige og effektive med en personlig service tilmed.

Jørn Larsen
Vurderet 23. oktober 2017
Hurtig og fejlfri handel
Jeg bestilte håndlister i IPE med udfræsning i undersiden. Efter to dage blev de leveret præcis som aftalt.

Helle Jacobsen
Vurderet 23. oktober 2017
Super fin service
Maderawebshop havde et godt tilbud, levering til tiden og god service over telefonen.

Jacob
Vurderet 30. juni 2017

Jasper
Vurderet 30. juni 2017
God service og flot produkt
God service og flot produkt

Christian
Vurderet 28. juni 2017
Fremragende service og gode produkter
Efter længere tids søgen, og lovning på Ipe træ fra andre leverandører der måtte springe fra da de ikke kunne levere, fandt jeg det jeg skulle bruge hos Madera. Men en fantastisk god og personlig service fik jeg fundet de rette produkter, leveret som aftalt og i god kvalitet. Kan kun anbefale Madera.

Zydrunas
Vurderet 26. juni 2017
Alt efter forventninger .Glimrende.

Anders
Vurderet 19. juni 2017

Claus
Vurderet 2. juni 2017
Lækkert træ
God service alt var pakket og klar ved afhentning 😊

Kim H. Nielsen
Vurderet 29. maj 2017
Nemt og hurtigt
Nemme at komme i kontakt med for afklaring af forskellige spørgsmål til varen

Allan
Vurderet 9. maj 2017
Alt ok

Lars jørgensen
Vurderet 8. maj 2017
Hurtig, præcis og enkelt
En god oplevelse, hvor varen fra levering til modtagelse tog under 2 døgn.

Jørgen Lægaard
Vurderet 5. maj 2017

Nicolaj Damm
Vurderet 24. april 2017
Kan kun anbefales
I forbindelse med køb af hårdtræ til en terrasse, har jeg kigget meget efter "det rigtige" sted at købe det. Jeg faldt over Madera webshop på nettet og tog en snak med Dion derfra. Han var ekstremt serviceorienteret og hjælpsom både før og efter købet, og var altid frisk på at hjælpe til hvor han kunne med praktiske gode råd. Træet jeg modtog var også som ventet, og jeg kan på det varmeste anbefale at ringe til Dion, hvis du står med et projekt, du har brug for sparring til, eller bare ønsker at handle et sted, der behandler dig godt - også efter ordren er lagt :)

Jeanette Hall
Vurderet 8. april 2017
Super service
Jeg fik en helt personlig service og har følt mig helt fantastisk behandlet. Hurtig levering og alt som det skal være.

Morten Kjærsgaard
Vurderet 7. april 2017
Go service og hurtig levering
Havde et par spørgsmål ang. tilgænglige længder som blev hurtigt besvaret, endda i weekenden. Bestilte +50 kvm søndag som blev leveret mandag! Imponerende!

Ole Dissing
Vurderet 4. april 2017
Hurtig levering, god service

Bente Nielsen
Vurderet 28. marts 2017
God oplevelse

Ulrik
Vurderet 26. marts 2017
Meget tilfredsstillende køb af terrassebrædder
Jeg fik i forbindelse med køb af ca 60 m2 terrassebrædder meget kompetent rådgivning omkring valg af træsort, behandling af træet, mv. Jeg oplevede stor fleksibilitet vedr. levering og jeg er meget tilfreds med de leverede brædder og propper, det endte med at blive ipé.

Magnus
Vurderet 20. marts 2017
Cumaru
Fin kvalité på brädorna. Bra förpackat. Snabb feedback på frågor via mail och telefon. Smidigt även för mig utanför Danmark. 👍

Torben Pedersen
Vurderet 19. marts 2017
Rigtig rigtig god service
Super god service og hurtig ekspedition

Henning Koch
Vurderet 27. februar 2017
Professionel
Let forståelig hjemmeside. Virker som en seriøs og professionel virksomhed, som jeg gerne anbefaler andre.

Niels
Vurderet 25. februar 2017
Levering
Hurtig levering

Jan Holfort
Vurderet 30. november 2016
Proff. rådgivning

Kristian Jørgensen
Vurderet 18. oktober 2016

Steen Evald
Vurderet 6. oktober 2016
Super service - smukt træ
Virkelig fint træ - super hurtig levering - og svar på alle spørgsmål;-)

Rebecca
Vurderet 3. oktober 2016
propbordet satte sig fast i boremaskinen = ødelagt boremaskine
Elendigt propbor, der kostede os en boremaskine.
Hej Rebecca. jeg beklager din erfaring med vores propbor, men kan ikke helt forstå hvordan et bor kan ødelægge jeres boremaskine? kan du ikke lige forklare dette så vi kan se på sagen?

Preben Olesen
Vurderet 30. september 2016
Super Kvalitet

Steen Evald
Vurderet 29. september 2016
Super kvalitet og hurtig levering

Jacob
Vurderet 31. juli 2016
Perfekt
Bestilte om aftenen, og kunne afhente næste morgen. Hurtigt respons og kvalitetsprodukter i topklasse. Og til en god pris. Perfekt oplevelse.

Svend Ancher madsen
Vurderet 3. juli 2016
Fremragende betjening af Dion

Allan
Vurderet 3. juli 2016
Ok
Varen er fin. Fik ikke besked om hvornår varen blev leveret.

Rasmus Larsen
Vurderet 28. juni 2016
Hurtigt
God service når man ringer, korrekte informationer og fantastisk hurtig levering af vores nye terrasse... Kvaliteten er fantastisk på de modtaget produkter...

Benny Okhilm
Vurderet 26. juni 2016
Fin service
Helt OK. Venlige og imødekomme

hans ove poulsen
Vurderet 18. juni 2016

Carl-Johan
Vurderet 16. juni 2016
alt som aftalt

Henrik Svendsen
Vurderet 13. maj 2016
Køb af terrassebrædder + strøer
Har haft fornøjelsen af at handle med MADERA / Lars, ved køb af 50 kvm IPE terrassebrædder + hårdt træsstrøer i forbindelse med etablering af terrasse. Fra start af, har der været en top service, stor fleksibilitet og professionel rådgivning igennem hele forløbet. Derfor kan jeg VARMT / MEGET anbefale, at tage kontakt og handle med MADERA. Det har givet stor tryghed, at have have dem som rådgiver, da jeg ikke håndværker til daglig. Så alt i alt TOP firma at handle med. Henrik Svendsen, Kolding

Preben Skytt
Vurderet 4. maj 2016
Hurtig og perfekt levering
Jeg bestilte varen (håndlister til gelænder) en søndag og allerede førstkommende tirsdag kl. 13.20 var fragtmanden hos mig. Samtidig havde jeg bestilt særlige udskæringer i håndlisterne, som også var lavet korrekt lige efter bogen.

Steffen Sørensen
Vurderet 2. maj 2016
God service og valgfri længder på lange IPÉ brædder
Plusser: - Konkurrencedygtig pris på IPÉ - Fuld valgfrihed på længder i webshoppen (3x0,5 m og en 20 l spand med stumper var tilbage) - Hurtig respons på e-mail - Meget kompetent rådgivning med tips til detaljer. - Rigtig fin forarbejdning (ingen skulle skrottes og kun få vendes specifikt) Eneste minus er reelt en hvis variation på farve og vægt (må være grundet nogle få brædder med lavt olieindhold). Jeg burde have købt 3 ekstra brædder, da 2-3 stykker var mistænkeligt lette og lyse. Nu sidder de let tilgængeligt, så må vi se om de skal skiftes om 20 år ;o)

Jess Munch Teilmann
Vurderet 2. maj 2016
levering af 80 m2 terrassebrædder i cumaru
Jeg har oplevet en helt igennem fantastisk service, dels med meget kompetent rådgivning i hvad jeg skulle bruge, brædderne er af en super høj kvalitet, og hjælp til levering på samsø. Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger, til dem der står og skal bruge terrassebrædder af en høj kvalitet til de rigtige priser

Gisli
Vurderet 29. april 2016
Super service
Meget hurtig levering