maderawebshop

Vi håber du vil dele dine oplevelser ved at handle hos os med andre confido.dk samler anmeldelser om os, så alle potentielle kunder og andre interesserede kan danne sig et indtryk af os. Bedøm maderawebshop på confido.dk Bemærk: Denne mail sendes automatisk, og det kan være du har modtaget den før din pakke. Er dette tilfældet er du selvfølgelig velkommen til at vente med din anmeldelse til efter du har fået pakken. På forhånd, tak for hjælpen. Venlig hilsen maderawebshop.dk

Gå til virksomhedens hjemmeside

Kundernes vurdering af maderawebshop.dk

Vurdering:

95%


Baseret på 38 anmeldelser

Vurderinger af maderawebshop.dk

Jacob
Vurderet 30. juni 2017

Jasper
Vurderet 30. juni 2017
God service og flot produkt
God service og flot produkt

Christian
Vurderet 28. juni 2017
Fremragende service og gode produkter
Efter længere tids søgen, og lovning på Ipe træ fra andre leverandører der måtte springe fra da de ikke kunne levere, fandt jeg det jeg skulle bruge hos Madera. Men en fantastisk god og personlig service fik jeg fundet de rette produkter, leveret som aftalt og i god kvalitet. Kan kun anbefale Madera.

Zydrunas
Vurderet 26. juni 2017
Alt efter forventninger .Glimrende.

Anders
Vurderet 19. juni 2017

Claus
Vurderet 2. juni 2017
Lækkert træ
God service alt var pakket og klar ved afhentning 😊

Kim H. Nielsen
Vurderet 29. maj 2017
Nemt og hurtigt
Nemme at komme i kontakt med for afklaring af forskellige spørgsmål til varen

Allan
Vurderet 9. maj 2017
Alt ok

Lars jørgensen
Vurderet 8. maj 2017
Hurtig, præcis og enkelt
En god oplevelse, hvor varen fra levering til modtagelse tog under 2 døgn.

Jørgen Lægaard
Vurderet 5. maj 2017

Nicolaj Damm
Vurderet 24. april 2017
Kan kun anbefales
I forbindelse med køb af hårdtræ til en terrasse, har jeg kigget meget efter "det rigtige" sted at købe det. Jeg faldt over Madera webshop på nettet og tog en snak med Dion derfra. Han var ekstremt serviceorienteret og hjælpsom både før og efter købet, og var altid frisk på at hjælpe til hvor han kunne med praktiske gode råd. Træet jeg modtog var også som ventet, og jeg kan på det varmeste anbefale at ringe til Dion, hvis du står med et projekt, du har brug for sparring til, eller bare ønsker at handle et sted, der behandler dig godt - også efter ordren er lagt :)

Jeanette Hall
Vurderet 8. april 2017
Super service
Jeg fik en helt personlig service og har følt mig helt fantastisk behandlet. Hurtig levering og alt som det skal være.

Morten Kjærsgaard
Vurderet 7. april 2017
Go service og hurtig levering
Havde et par spørgsmål ang. tilgænglige længder som blev hurtigt besvaret, endda i weekenden. Bestilte +50 kvm søndag som blev leveret mandag! Imponerende!

Ole Dissing
Vurderet 4. april 2017
Hurtig levering, god service

Bente Nielsen
Vurderet 28. marts 2017
God oplevelse

Ulrik
Vurderet 26. marts 2017
Meget tilfredsstillende køb af terrassebrædder
Jeg fik i forbindelse med køb af ca 60 m2 terrassebrædder meget kompetent rådgivning omkring valg af træsort, behandling af træet, mv. Jeg oplevede stor fleksibilitet vedr. levering og jeg er meget tilfreds med de leverede brædder og propper, det endte med at blive ipé.

Magnus
Vurderet 20. marts 2017
Cumaru
Fin kvalité på brädorna. Bra förpackat. Snabb feedback på frågor via mail och telefon. Smidigt även för mig utanför Danmark. 👍

Torben Pedersen
Vurderet 19. marts 2017
Rigtig rigtig god service
Super god service og hurtig ekspedition

Henning Koch
Vurderet 27. februar 2017
Professionel
Let forståelig hjemmeside. Virker som en seriøs og professionel virksomhed, som jeg gerne anbefaler andre.

Niels
Vurderet 25. februar 2017
Levering
Hurtig levering

Jan Holfort
Vurderet 30. november 2016
Proff. rådgivning

Kristian Jørgensen
Vurderet 18. oktober 2016

Steen Evald
Vurderet 6. oktober 2016
Super service - smukt træ
Virkelig fint træ - super hurtig levering - og svar på alle spørgsmål;-)

Rebecca
Vurderet 3. oktober 2016
propbordet satte sig fast i boremaskinen = ødelagt boremaskine
Elendigt propbor, der kostede os en boremaskine.
Hej Rebecca. jeg beklager din erfaring med vores propbor, men kan ikke helt forstå hvordan et bor kan ødelægge jeres boremaskine? kan du ikke lige forklare dette så vi kan se på sagen?

Preben Olesen
Vurderet 30. september 2016
Super Kvalitet

Steen Evald
Vurderet 29. september 2016
Super kvalitet og hurtig levering

Jacob
Vurderet 31. juli 2016
Perfekt
Bestilte om aftenen, og kunne afhente næste morgen. Hurtigt respons og kvalitetsprodukter i topklasse. Og til en god pris. Perfekt oplevelse.

Svend Ancher madsen
Vurderet 3. juli 2016
Fremragende betjening af Dion

Allan
Vurderet 3. juli 2016
Ok
Varen er fin. Fik ikke besked om hvornår varen blev leveret.

Rasmus Larsen
Vurderet 28. juni 2016
Hurtigt
God service når man ringer, korrekte informationer og fantastisk hurtig levering af vores nye terrasse... Kvaliteten er fantastisk på de modtaget produkter...

Benny Okhilm
Vurderet 26. juni 2016
Fin service
Helt OK. Venlige og imødekomme

hans ove poulsen
Vurderet 18. juni 2016

Carl-Johan
Vurderet 16. juni 2016
alt som aftalt

Henrik Svendsen
Vurderet 13. maj 2016
Køb af terrassebrædder + strøer
Har haft fornøjelsen af at handle med MADERA / Lars, ved køb af 50 kvm IPE terrassebrædder + hårdt træsstrøer i forbindelse med etablering af terrasse. Fra start af, har der været en top service, stor fleksibilitet og professionel rådgivning igennem hele forløbet. Derfor kan jeg VARMT / MEGET anbefale, at tage kontakt og handle med MADERA. Det har givet stor tryghed, at have have dem som rådgiver, da jeg ikke håndværker til daglig. Så alt i alt TOP firma at handle med. Henrik Svendsen, Kolding

Preben Skytt
Vurderet 4. maj 2016
Hurtig og perfekt levering
Jeg bestilte varen (håndlister til gelænder) en søndag og allerede førstkommende tirsdag kl. 13.20 var fragtmanden hos mig. Samtidig havde jeg bestilt særlige udskæringer i håndlisterne, som også var lavet korrekt lige efter bogen.

Steffen Sørensen
Vurderet 2. maj 2016
God service og valgfri længder på lange IPÉ brædder
Plusser: - Konkurrencedygtig pris på IPÉ - Fuld valgfrihed på længder i webshoppen (3x0,5 m og en 20 l spand med stumper var tilbage) - Hurtig respons på e-mail - Meget kompetent rådgivning med tips til detaljer. - Rigtig fin forarbejdning (ingen skulle skrottes og kun få vendes specifikt) Eneste minus er reelt en hvis variation på farve og vægt (må være grundet nogle få brædder med lavt olieindhold). Jeg burde have købt 3 ekstra brædder, da 2-3 stykker var mistænkeligt lette og lyse. Nu sidder de let tilgængeligt, så må vi se om de skal skiftes om 20 år ;o)

Jess Munch Teilmann
Vurderet 2. maj 2016
levering af 80 m2 terrassebrædder i cumaru
Jeg har oplevet en helt igennem fantastisk service, dels med meget kompetent rådgivning i hvad jeg skulle bruge, brædderne er af en super høj kvalitet, og hjælp til levering på samsø. Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger, til dem der står og skal bruge terrassebrædder af en høj kvalitet til de rigtige priser

Gisli
Vurderet 29. april 2016
Super service
Meget hurtig levering