Kopperiet

Gå til virksomhedens hjemmeside

Kundernes vurdering af www.kopperiet.dk

Vurdering:

96%


Baseret på 327 anmeldelser

Vurderinger af www.kopperiet.dk

Jeanette
Vurderet 29. juni 2017

R.
Vurderet 15. juni 2017
Nemt, hurtig levering, kvalitets produkt
Ingen besværligheder med bestilningen. Leveringen var hurtig. Produktet er godt, indpakningen pæn og gode oplysninger om produkt og kvittering fulgte med.

Koppeloppe
Vurderet 15. juni 2017
Jeg elsker at bruge kopper når man bløder! Mega dejlig, mega praktisk, mega komfortabel! Der er anden gang jeg køber en kop her og jeg er helt tilfreds :D

Julia Mariell
Vurderet 12. juni 2017

Rikke
Vurderet 7. juni 2017

Josephibe
Vurderet 31. maj 2017
Hurtigt og nemt
Jeg bestilte fra hjemmesiden. Alt gik fint og modtog pakken som jeg skulle. Fedt at man kan betale med mobilepay

Louise
Vurderet 31. maj 2017
Penge trukket men ingen vare modtaget
På trods af jeg har betalt "Quick fragt" er varen ikke kommet efter 8 hverdage.
Hej Louise Din pakke er tydeligvis gået tabt hos PostNord, det beklager jeg meget, men det sker i ca 2% af forsendelserne! - vi sender naturligvis en ny afsted med det samme, men jeg kan ikke se dine kontaktoplysninger ud fra en anmeldelse, så du er nødt til at skrive til info@kopperiet.dk, før jeg kan hjælpe dig! VH Mette, Kopperiet

Julie
Vurderet 20. maj 2017
Mail før pakke?
Jeg får en mail hvor jeg skal bedømme min købsoplevelse hos kopperiet - og umiddelbart er det svært, da jeg ikke har modtaget min pakke endnu.
Hej Julie - PostNord har desværre haft en del forsinkelser på det sidste, og jeg beklager meget at opfordringen til vurdering ankom før pakken - det er slet ikke meningen! Vi er derfor ved at undersøge andre leverandører for forsendelse, så pakkerne kan nå hurtigere frem.

Line
Vurderet 14. maj 2017

Esther
Vurderet 8. maj 2017
Hurtigt og godt
Alt kørte som smurt og leveringen var rigtig hurtig, så der er ikke noget jeg kan sætte en finger på :)

Nina
Vurderet 5. maj 2017

Emilie
Vurderet 24. april 2017

kira faarup christensen
Vurderet 24. april 2017

M. Søby
Vurderet 9. marts 2017

Marina
Vurderet 8. marts 2017
Alt OK!

N
Vurderet 2. marts 2017

Dictte Izabelle Soffie Milichina
Vurderet 2. marts 2017
Gode produkter og service

M
Vurderet 19. februar 2017
Godt site, informativt og hurtig levering!
Købte en Mkop, en pakke Milton tabletter og et rengøringssæt, ankom i fin, helt diskret stand i boblekuvert 2 dage efter. Kopperiet.dk var pt. det danske site med bedst info, priser og udvalg og derfor bestilte jeg gennem dem. Simpelt:)

Iben
Vurderet 8. februar 2017

Sofie M. Dahl
Vurderet 5. januar 2017
100% anbefalelsesværdigt!
Web-Shoppen er overskuelig og gav de informationer jeg havde brug for. Da jeg så alligevel var i tvivl om, hvilket produkt der ville passe mig bedst, var deres kundeservice helt klar med et meget gennemarbejdet svar - som opklarede al min tvivl. På trods af en formodet leveringstid på 5-10 dage, havde jeg min pakke allerede efter 4 dage. Alt i alt en super oplevelse!

Helle Damtoft
Vurderet 2. januar 2017

Anna
Vurderet 1. januar 2017
Super kundeservice
Hurtige til at svare på spørgsmål og hurtig levering.

L.A.
Vurderet 19. december 2016
Billigt, nemt og overskueligt. Det var let at finde det rigtige produkt. Fri fragt er et stort plus. Kan kun anbefales :-)

Nina Wallin
Vurderet 1. december 2016
Godt produkt og venlig betjening
Jeg fornemmede tydeligt professionalismen i Kopperiet. Fokus lå på mit behov, og jeg fik på intet tidspunkt opfattelsen af, at betjeningen var for at generere et salg. Meget venlig og professionel tilgang til mit behov. Firmaet og produktet kan helt klart anbefales!

Mathilda
Vurderet 29. november 2016
Problemfrit og hurtig levering
Jeg bestilte sidst på eftermiddagen og valgte den (gratis) levering, som man kan få, når man handler for mere end et bestemt beløb. Der stod, at leveringstiden var 5-10 dage, men allerede to dage senere lå pakken i min postkasse - uskadt, med alt hvad der skulle være i og endda med en lille hilsen fra firmaet. Alt i alt den bedste online-handel-oplevelse, jeg har haft.

Julie Møller
Vurderet 20. november 2016
Jeg er tilfreds
Det var nemt og overskueligt at bestille, man skal bare finde ud af hvilken størrelse man skal have. Pakken kom få dage efter bestillingen, og jeg fik lige dét jeg havde forestillet mig. Jeg er positivt overrasket, og kan kun anbefale andre piger/kvinder at bestille herfra - og begynde at bruge koppen.

Rsj
Vurderet 13. november 2016
Hurtig ekspedition

Benedikte
Vurderet 11. oktober 2016
Kjapp levering av tidenes mest geniale oppfinnelse. Kopp er topp

Pernille
Vurderet 2. oktober 2016
God hjemmeside, hurtig levering! Fuld tilfredshed:)

Mette
Vurderet 19. september 2016
Nem bestilling, hurtig levering!

Monica
Vurderet 18. september 2016
Tilfreds! Med få forbedringsforslag.
God og hurtig ekspedition! :) Det ville dog være ønskeligt at oplysning om cuppens stilk-længde mm. fremgik på siderne for de enkelte modeller (som oplyst i det sammenholdende skema). Samtidig var der i skemaet linket forkert til Ruby-cup. Når man klikker 'vælg' kommer man ind på Oraganic-cup.
Hej Monica - Tak for konstruktiv kritik, jeg vil sørge for at rette linket samt angive længden på stilke!

Lillian
Vurderet 13. september 2016

Theresa
Vurderet 12. september 2016

Rsj
Vurderet 11. september 2016

SF
Vurderet 5. september 2016
Er super tilfreds med informationerne, internetsiden, leveringstiden, produktet!

CB
Vurderet 5. september 2016
God info, hurtig levering
Jeg bestilte søndag, varerne blev forsøgt leveret tirsdag formiddag og kunne hentes onsdag på posthuset. Dejligt med fri fragt hvis man bare køber for 100 kr. Fin hjemmeside med meget brugbar info.

Ane
Vurderet 29. august 2016
Brugervenlig hjemmeside og god vejledning
Virkelig god hjemmeside med god vejledning om de forskellige typer. Kundeservice fungere også godt, da jeg fik hurtig og brugbart svar på et spørgsmål. Levering uden problemer.

Eileen Hauge Kjellsen
Vurderet 24. august 2016

Rebekka
Vurderet 22. august 2016

Cecilie Poulsen
Vurderet 16. august 2016
Super Duper
God vejledning på hjemmesiden til at finde ud af, hvilken m-kop der passer til lige præcis dig. Nem bestilling og super hurtig levering. Havde min m-kop dagen efter jeg havde bestilt den. Gode vejledende sider på hjemmesiden.

Pernille
Vurderet 15. august 2016
fin service
Fine instrukser på hjemmesiden til at vælge. Jeg havde efterfølgende nogle spørgsmål og skrev til ejeren af virksomheden, der svarede udførligt. Meget fin service!

Mette
Vurderet 14. august 2016

Line Madsen
Vurderet 12. august 2016
Troværdig, god kvalitet, lidt for mange valg
Hele fornemmelsen i at købe fra Kopperiet var rigtig god, de virkede troværdige, og kvaliteten synes i orden. Lidt vanskeligt var at vælge hvilken kop, man skulle have, da der var en frygtelig masse valgmuligheder. Der var dog tydeligvis gjort et godt forsøg på at guide køberen til den rigtige.

Nadja
Vurderet 11. august 2016

Linda Rasmussen
Vurderet 10. august 2016
Tilfredsstillende
Ingen problemer, og hurtig tilbagemelding på min bestilling.

Betina
Vurderet 8. august 2016
God hjemmeside med en fyldestgørende guide til valg af kop, nem bestilling og hurtig levering.

Lisbeth
Vurderet 4. august 2016

Birgitte
Vurderet 4. august 2016

Dorthe
Vurderet 3. august 2016

Anne_Lii Gering
Vurderet 1. august 2016

N
Vurderet 1. august 2016

Beate
Vurderet 30. juli 2016

Emma
Vurderet 30. juli 2016
Virkelig god service!
Kort efter jeg havde bestilt min kop, ankom min pakke. Desværre modtog jeg den forkerte type kop, end den jeg havde bestilt. Jeg skrev en mail og gjorde dem opmærksomme på fejlen, og få dage efter modtog jeg den rigtige kop! Jeg er fuldt ud tilfreds :)

Christina
Vurderet 30. juli 2016

Birna Irene Holm
Vurderet 26. juli 2016

anette
Vurderet 22. juli 2016

Dorthe
Vurderet 20. juli 2016

Anne Madsen
Vurderet 19. juli 2016

Amanda
Vurderet 14. juli 2016
Nemt og overskueligt
Nemt at bestille, eneste minus er postens lange leveringstider.

Stine
Vurderet 9. juli 2016

Zenia Pedersen
Vurderet 4. juli 2016
helt i top
Hurtigt ment at handle, og meget hurtig levering

Gitte
Vurderet 4. juli 2016

Sanne
Vurderet 4. juli 2016

Isabel
Vurderet 3. juli 2016
Virkelig god service. Fik endda en nogle ekstra børster med i pakken, da de lige kom på lageret igen.

Katja NH
Vurderet 23. juni 2016

Helene Fulton Andreasen
Vurderet 20. juni 2016
Fantastisk :)
Den er super fantastisk. Jeg kan klart anbefale den til alle andre. det er en befrielse at kunne gå rundt og slet ikke mærke til det, man kan deltage i alt og være helt rolig. fatter slet ikke at det ikke er mere udbredt, det burde være på reklamerne på tv og andre medier. jeg siger det til alle jeg kender.

Mariann
Vurderet 14. juni 2016
Hurtig levering og god vejledning
Min pakke blev afsendt meget kort efter, at jeg havde lavet min bestilling, så den var hurtigt fremme hos mig. Indhold var som forventet, og der fulgte en god og grundig vejledning med.

Betina
Vurderet 13. juni 2016
Fantastisk
Det varede to dage, fra jeg bestilte den, til den kom til Grønland.

Ida Meinild
Vurderet 13. juni 2016
Hurtig levering
Jeg bestilte koppen midt på dagen den ene dag og allerede næste dag lå den i postkassen. Helt perfekt.

Camilla
Vurderet 8. juni 2016
Helt i orden
Rigtig fint informations niveau og varen blev bestilt og kom uden problemer.

Nelleke
Vurderet 3. juni 2016

paola
Vurderet 1. juni 2016
quick delivery with a lovely package and a personal message!

Stine
Vurderet 1. juni 2016
Eksemplarisk handel
Meget fin handel. God og informativ hjemmeside. Fik ordrebekræftelse samt forsendelsesadvis efter en time. Havde selv valgt B-porto og modtog min vare efter 3 hverdage.

Nina
Vurderet 31. maj 2016
Overblik og hurtigt
Hjemmesiden er let at finde rundt på, mens bloggen og alle dens tips og tricks måske godt kan have et bedre overblik. Forsendelsen var næsten dag til dag, selvom det godt kunne have taget 2-3 dage. Nemt og smertefrit (høhø), og rigtig fin detalje med det lille brev i kuverten.

Gry
Vurderet 31. maj 2016

Marie
Vurderet 30. maj 2016

Sandie Juul Jensen
Vurderet 30. maj 2016
Helt perfekt
Jeg bestilte en vare, og modtog den dagen efter.

S. D.
Vurderet 27. maj 2016
Super duper!
Har absolut intet dårligt at sige om Kopperiet. En god informativ hjemmeside med rart sprog. Super hurtig levering. Mails ved hvert trin i leveringen. Kan da kun anbefale siden :)

Lara
Vurderet 25. maj 2016
Hurtigt og perfekt!
Min bestilling kom lyn hurtigt og alt var som beskrevet-meget tilfreds!

Jane
Vurderet 25. maj 2016
Perfekt
Super fin service. Hurtig levering og varen levede op til forventningerne.

Betina
Vurderet 25. maj 2016
Fantastisk
Helt fantastisk service. Mega hjælpsomme. Jeg handler meget gerne hos kopperiet igen, og anbefaler det gerne til andre

Henriette
Vurderet 24. maj 2016
Fantastisk service
Hurtig og god service. Havde bestil både kop, rensekop og tabletter og fik så gratis børster med, da der var kommet et tilbud på lager imellemtiden. Tilfreds 👍🏼👍🏼

Signe
Vurderet 21. maj 2016
Super
Slet ingen problemer og hurtig levering.

alba
Vurderet 21. maj 2016

Zeta
Vurderet 16. maj 2016

Brit
Vurderet 12. maj 2016

Stine
Vurderet 11. maj 2016
Hurtig levering

Lotte Blicher
Vurderet 10. maj 2016

Anne
Vurderet 7. maj 2016
Flott☺
Fungerer utrolig bra☺ Rask levering

Nana
Vurderet 7. maj 2016

Katja Hagemann Petersen
Vurderet 6. maj 2016
Ingen slinger i valsen - hurtig respons og levering af vare

Mette
Vurderet 4. maj 2016

Maria
Vurderet 4. maj 2016
Quick delivery, amazing product. Very happy :)

Anne-Mette Jørgensen
Vurderet 1. maj 2016

Dorthe
Vurderet 25. april 2016
Hurtig levering
Nem bestilling, hurtig levering

Fiv Hansen
Vurderet 24. april 2016
Nemt at bestille og hurtig levering

Kathrine Stelsig Lillelund
Vurderet 23. april 2016
Fantastisk service!
Jeg har kun godt at sige om Kopperiet. Kan varmt anbefales!

julie
Vurderet 20. april 2016

Tina Cayuga
Vurderet 20. april 2016
fantastisk produkt, fantastisk service!
Har handlet med Kopperiet, og der har været hurtig og fantastisk service alle de gange jeg har haft kontakt med firmaet. Og varens kvalitet er i top. Kan kun anbefales på det varmeste.

Tenna
Vurderet 20. april 2016
Nem at finde det produkt man skal bruge Hurtig levering :)

Mette
Vurderet 18. april 2016
Perfekt
Virkelig god vejledning på hjemmesiden. Det gjorde det nemt at vælge den rigtige kop. Derudover gratis og hurtig levering.

Lisa
Vurderet 18. april 2016

Ragni
Vurderet 17. april 2016
Kjempegod service og rask levering
Jeg fikk kjempegod service, og hjelp til å finne et produkt som passer til mitt behov. Varen kom i posten etter bare et par dager. Jeg har allerede anbefalt siden til venner, og jeg kommer til å bestille fra Kopperiet også i fremtiden.

Laura
Vurderet 12. april 2016

Charlotte
Vurderet 11. april 2016
Superfin handel
Har handlet for første gang på Kopperiet og det var en fin oplevelse. Varen kom planmæssigt og alting har fungeret upåklageligt!

I. P.
Vurderet 10. april 2016
Nemt, sikkert og hurtigt
Bestilte min første kop, som ankom hurtigt og har efterfølgende også bestilt Milton rensetabletter. Da jeg henvendte mig med spørgsmål blev der svaret inden for rimelig tid, og svaret var meget hjælpsomt.

Ane
Vurderet 9. april 2016
Kjempe god service!

Jasmin
Vurderet 8. april 2016
Hurtig levering og kvalitet for pengene

Sandra Schmidt
Vurderet 6. april 2016
Hurtig levering
Jeg blev meget positivt overrasket - jeg bestilte midt på dagen, og min pakke blev sendt afsted samme dag. Derudover, gik jeg ud fra, at den ville blive sendt som pakke, så jeg skulke en tur på posthuset inden jeg kunne få bestillingen, men det var sendt ,godt indpakket, som brev. Det var rigtig dejligt at få pakken så hurtigt. Det var også en dejlig simpel side at bestille igennem, med gode beskrivelser af forskelle på de mange kopper.

Pernille M
Vurderet 5. april 2016
Super hurtig levering

Petra
Vurderet 3. april 2016

Josefine Seerup
Vurderet 2. april 2016
Lidt langsomt levering
Jeg bestilte min kop den 26. Marts og den kom først den 2. April. Til gengæld fik jeg dette skema allerede den 1. April inden jeg havde fået min kop. Det giver en følelse af usikkerhed. Får mener I at jeg skulle have fået min kop, og når jeg nu ikke har fået den. Er det så fordi at den ikke kommer. Nu kom den så i dag.
Hej Josefine, jeg tjekkede lige i systemet: du bestilte din kop påskedag d. 27 og da postDanmark ikke behandler post på helligdage, blev leveringen derfor lidt forsinket. ^_^

Dorthe
Vurderet 1. april 2016

Louise
Vurderet 27. marts 2016
Super godt!
Hurtig levering og god vejledning :-) har bestilt to menstruationskopper, da mine bækkenbundsmuskler var strammere end jeg forventede. Dog lever de begge op til mine behov alt efter hvad jeg laver, og det er tusind gange lettere end bind og tamponer!

Laila
Vurderet 25. marts 2016
Hurtig levering koppen er som den skal være :-)

Stine
Vurderet 23. marts 2016
Hurtig ekspedition
Hurtig og nem levering. Billigt med A-post, gratis med B. Super koncept!

Signe
Vurderet 22. marts 2016
Super!
Super god beskrivelse af varen på nettet, og lækkert med fri fragt! God fragt og god beskrive at varen igen ved ankomst :-)

Christina
Vurderet 20. marts 2016

Nina
Vurderet 14. marts 2016
Hurtig levering

Amalie
Vurderet 14. marts 2016

Maria
Vurderet 13. marts 2016
Kan klart anbefales!

Line
Vurderet 11. marts 2016

Lisa
Vurderet 10. marts 2016
Super hurtig levering

Helene
Vurderet 8. marts 2016
God service, hurtig levering :)

Minna
Vurderet 8. marts 2016

Marlene Dissing
Vurderet 8. marts 2016

Louise
Vurderet 6. marts 2016
Nem og hurtig handel
Rigtig god information på siden til at vælge den rigtige kop. Super nem bestilling og hurtig levering.

Tenna
Vurderet 2. marts 2016
Hurtig levering

Thea
Vurderet 1. marts 2016
Levering inne 1 uke til Norge, kjempegod service.

Sofie Bossen
Vurderet 24. februar 2016
Stort udvalg
Gode forklaringer om hvilke størrelse man skærer vælge. Stort udvalg og gode priser

Maria
Vurderet 23. februar 2016

Lea Rossander
Vurderet 22. februar 2016

Mie
Vurderet 21. februar 2016

Tanja
Vurderet 17. februar 2016
Hej Tanja - vi er kede af, at du ikke har haft den optimale købsoplevelse. Vi vil altid gerne forbedre os, så hvis du vil skrive et par ord om, hvad der kunne gøres bedre, vil det være en stor hjælp. På forhånd mange tak! ^_^ Vh. Mette, Kopperiet

Marianne
Vurderet 13. februar 2016

Rikke
Vurderet 13. februar 2016
Hurtig betjening
Dejlig og hurtig betjening. Modtog pakke med en sød og personlig besked fra virksomheden

Irene
Vurderet 12. februar 2016
Hurtig og nem handel
Jeg kunne godt have tænkt mig, at man kunne spore sin leverance undervejs, men det er nemt og hurtigt at handle på Kopperiet - priserne er fine og leveringstiden er kort - især set i lyset af at det var gratis at få leveret. Lige nu overvejer jeg, om det vil være etisk ansvarligt at en lærer laver reklame overfor sine elever ;-)

Mette
Vurderet 11. februar 2016

Stinne
Vurderet 6. februar 2016
Overraskende
Jeg blev vildt imponeret over farten på ekspeditionen af ordren. 5 minutter efter jeg havde fået min ordrebekræftelse fik jeg endnu en mail om at varen var afsendt. Jeg modtog den den efterfølgende dag. Jeg synes det er skønt at der er gratis fragt med b post, og at jeg havde muligheden for at tilkøbe a post for en virkelig fair pris! Denne mulighed benyttede jeg mig af, da jeg vidste min menstruation var på vej.. :) Produktet der fantastisk. Jeg synes det var let og overskueligt at finde ud af, hvilken slags og størrelse jeg umiddelbart skulle bruge. Jeg vil helt sikker anbefale andre at handle her!

maria Burmølle
Vurderet 6. februar 2016
Super dejligt med en håndskrevet kommentar. Tusind tak

Tuva
Vurderet 4. februar 2016
God pris og veldig rask levering

Vilmante
Vurderet 2. februar 2016
Very nice communication and customers service

Maria Kaiser
Vurderet 1. februar 2016

Mia Balint
Vurderet 30. januar 2016
Super hurtig levering
Allerførst, super hurtig levering :) Dernæst, så er jeg helt ny med dette produkt, og jeg fandt det meget brugervenligt, at der var en vejledningsguide med illustrationer, der gjorde det nemmere for mig at bruge produktet rigtigt. Jeg er meget begejstret, og vil klart anbefale jer!

Janni Christina Seerup
Vurderet 29. januar 2016

Lisbeth
Vurderet 25. januar 2016
Fin service og hurtig levering!
Fint produkt, meget hurtig levering og god service!

MK
Vurderet 21. januar 2016
God service
Jeg har igennem længere tid overvejet at bruge en m-kop. På Kopperiet var der gode guides til at vælge den rigtige m-kop, brug af m-kop og ikke mindst mange varianter. Siden er brugervenlig og det er nemt at finde det man leder efter. Ved købet medfulgte der en hilsen fra Kopperiet som henviste til deres brugsvejledning på hjemmesiden. Det eneste minus ved købet var at der ikke kom en mail om at produktet var sendt. Ud over det var der hurtig levering.
Hej MK - der bliver helt automatisk sendt en mail til kunden som bekræfter, at ordren er modtaget, samt når ordren er færdigbehandlet (og pakken dermed er afsendt). Mon du mener, at det ikke står tydeligt nok, at pakken er afsendt (men kun at ordren er gennemført)? Jeg har nu ændret lidt i teksten på den afsluttende mail, så der ikke er tvivl om, at pakken er afsendt! ^_^ VH Mette

Marie Konge Villemoes
Vurderet 18. januar 2016
hurtigt og nemt
Glæder mig til at bruge koppen og se om jeg bliver ligeså glad for den som den sidste. Derudover har jeg også købt til mine søstre, da man skal dele gode ting. Jeg ville gerne have kendt til en sådan kop som 15 årig.

Katrine
Vurderet 18. januar 2016
Helt fantastisk produkt og forhandler
Efter jeg har brugt m-kop'en i et godt stykke tid og har nu foræret min mor en også, så kan jeg ikke andet end at anbefale den til alle piger og kvinder. Man går aldrig tilbage til tamponer og bind igen. Det er den bedste opfindelse til piger og kvinder til dato. Kopperiet tilbyder et bredt udvalg af m-kopper og giver en masse hjælp og råd til at finde den helt rigtige kop, der passer til en, derudover til nogle rigtig gode priser. De har rigtig god service på hjemmesiden og har en hurtig og gratis levering.

Lise
Vurderet 17. januar 2016

Ditte
Vurderet 17. januar 2016

Kathrine
Vurderet 14. januar 2016
Det enete jeg manglede var en mail, der fortalte at pakken var sendt. Der gik alligevel 3 dage (eks. søndag) fra ordren var blevet ekspederet til jeg fik pakken.
Hej Kathrine Tak for din konstruktive kritik. : ) Der bliver altid sendt automatiske mails ved både ordrebekræftelse og når ordren er afsluttet (og varen afsendt) - hvis du ikke har modtaget disse mails, er det enten fordi du har skrevet din mailadresse forkert, eller også er de røget i dit spam-filter. Jeg vil skrive lidt mere om det under handelsbetingelserne. ^_^ Leveringstiden er desværre blevet et par dage længere, da vi i 2016 har besluttet at sende med B prioritet, for at holde priserne nede. Vi overvejer at indføre, at man kan tilvælge levering med prioritet A, det vil så koste 10 kr., hvor B prioritet fortsat vil være gratis.

Pernille
Vurderet 13. januar 2016

Katrine Corfitsen
Vurderet 12. januar 2016
Lækkert!
Hurtig levering, god kvalitet og rigtig god vejledning både ved modtagelse men også på hjemmesiden så man får bestilt det rigtige!! Glæder mig til at komme i gang med at bruge den

Kristian
Vurderet 12. januar 2016

signe schrøder
Vurderet 11. januar 2016

Janni Christina Seerup
Vurderet 8. januar 2016
Så simpelt er det.
Virkelig nem og overskuelig hjemmeside. Nemt at handle og synses det var super smart og praktisk at jeg kunne betale med Mobilpay, remfor at skulle finde kort og nemid frem. Fik min kop efter meget kort til, og er super tilfreds, det er helt bestemt pengene værd :D

Niels
Vurderet 8. januar 2016
Hurtig og nem bestilling og levering.
Bestilte en MeLuna kop, som gave til min kone og hjemmesiden var nem og overskuelig at finde rundt på og bestillingen gik hurtig igennem.

Sarah
Vurderet 8. januar 2016

Helena
Vurderet 6. januar 2016
Perfekt!
Stort udvalg med rigtig gode købevejledninger, således man får købt det produkt der passer bedst til én. Rigtig gode priser og ekstrem hurtig levering! Kan kun anbefales!

Heidi
Vurderet 3. januar 2016
Hurtig levering
Hurtig levering , god pris .

Helene
Vurderet 3. januar 2016

Pernille
Vurderet 3. januar 2016

Anne
Vurderet 2. januar 2016
Effektivt!
Super hurtigt og effektiv betjening. Havde mine varer efter meget få dage😊

Helle Rasmussen
Vurderet 1. januar 2016

Maria Luisa Pristed
Vurderet 17. december 2015

James
Vurderet 16. december 2015
Hurtig levering!

Helena
Vurderet 13. december 2015
Fantastisk
Nemt at finde det produkt man vil have, godt bredt udvalg med gode beskrivelser og super hurtig levering :)

Mette Petersen
Vurderet 12. december 2015

Nathali Thorup
Vurderet 11. december 2015
Fin, hurtig og ubeklagelig service

Nicoline
Vurderet 10. december 2015
Så hurtigt
Det hele gik godt! Jeg fik alt hvad jeg havde bestilt Så hurtigt! Den er det hele værd, og jeg vil helt klart anbefale denne side!👍

Rikke
Vurderet 9. december 2015
Super godt
God website, hurtig levering og alt spiller bare. Har bestilt derfra 2 gange nu og der har ingen problemer været. En M-kop er fremtiden!

Eva
Vurderet 7. december 2015
Hurtig levering
Nemt

Birgit
Vurderet 4. december 2015
Superb
Meget overskueligt

s
Vurderet 3. december 2015

Cecilie Pedersen
Vurderet 3. december 2015

Hanne Ferslev
Vurderet 1. december 2015
Lidt langsom
Det tog godt en uge fra jeg bestilte til varen kom. Men den kom og nu glæder jeg mig til at tage den i brug

Louise
Vurderet 30. november 2015

Malene
Vurderet 30. november 2015

Rikke
Vurderet 25. november 2015

Emilie Florentine Lind
Vurderet 23. november 2015
Hurtigt og let
Købet var let og hurtigt. Det var overskueligt at finde ud af hvad der vil være det rigtige for en selv, og forsendelsen var hurtig. Er glad for mit køb og anbefaler det gerne til veninder!

Zenia Glitzky
Vurderet 19. november 2015
Håber at det virker lige så godt som jeg har læst i jeres reklame , og hurtig levering

Liv
Vurderet 9. november 2015
God og personlig kundeservice og hjemmeside.

Julie Susani Frøstrup Larsen
Vurderet 7. november 2015
Levede op til mine forventninger
Hurtig levering og lækkert produkt. Valgte at købe den billigere ladycup og den er alle pengene værd.

Charlotte Ryberg Simonsen
Vurderet 7. november 2015
Hurtig levering
Hurtig og korrekt levering. Fuld tilfredshed herfra.

Thea
Vurderet 6. november 2015

Johanna
Vurderet 5. november 2015
Dejligt!
Hurtig levering, ingen problemer, er yderst tilfreds med produktet :)

Susanne
Vurderet 4. november 2015
Nemt og hurtigt
Det var nemt at bestille og danne sig et overblik på hjemmesiden. Man fik god rådgivning på noget som er lidt ukendt land for mig stadigvæk. Bestillingen var fremme efter 2 dage.

Josefine
Vurderet 4. november 2015
God og hurtig service
Jeg bestilte min OrganiCup om torsdagen og modtog den allerede dagen efter. Det er altid dejligt med en hurtig service!

Julie
Vurderet 4. november 2015

Ida Marie Nielsen
Vurderet 4. november 2015

Linda Baagø
Vurderet 3. november 2015

Louise
Vurderet 28. oktober 2015
Super service
Super service. Jeg skrev lidt frem og tilbage med dem for at finde den helt rigtige kop. Og jeg modtog den, dagen efter jeg havde bestilt den. Kan varmt anbefales.

ida
Vurderet 26. oktober 2015

Mia
Vurderet 26. oktober 2015
Vanvittig hurtig forsendelse!
Jeg bestilte tirsdag ved 14-15 tiden, og fik bestillingen ind ad døren dagen efter med morgenposten. Jeg har ikke fået prøvet den endnu, men jeg glæder mig rigtig meget! God vejledning på hjemmesiden, og dejligt at de allerdyreste ikke bliver hypet som det eneste rigtige. Meget tilfreds!

Maja
Vurderet 25. oktober 2015
Superfin oplevelse. Jeg var i tvivl om størrelsen, men fik god og hurtig vejledning pr mail. Gode priser, og superhurtig levering 😊

Alexandra Nilsson
Vurderet 24. oktober 2015

Stine Andersen
Vurderet 24. oktober 2015
meget tilfreds
Hurtig levering og godt produkt!

Amalie Nielsen
Vurderet 23. oktober 2015
God vejledning. Modtog den hurtigt!

Laura
Vurderet 22. oktober 2015

VIlde
Vurderet 20. oktober 2015

sigrid
Vurderet 17. oktober 2015

Alice
Vurderet 13. oktober 2015

Johanne
Vurderet 12. oktober 2015
Super!
Nem betjening. Hurtig levering. Varen var som forventet!

Susanne
Vurderet 10. oktober 2015
Alt i orden
Alt i orden

Silva
Vurderet 9. oktober 2015
Hurtig levering
Ingen problemer og hurtig levering

Gaia
Vurderet 8. oktober 2015

Lin
Vurderet 6. oktober 2015
Nem hjemmeside og meget hurtig levering

Sandra
Vurderet 5. oktober 2015
Super duper
Helt perfekt - lynhurtig levering. Kampe udvalg. Små priser - det kan simpelthen ikke blive bedre.

Diana Winterskov
Vurderet 5. oktober 2015
Helt fantastisk
Jeg bestilte min mensturationskop en sen aften, og dagen efter fik jeg en besked med at den var ved at blive pakket. En sød medarbejder havde syntes min adresse lød lidt underlig, og havde sendt mig en sms, for at høre om den var korrekt. Dette synes jeg er en fantastisk service, og behandlingstiden var hurtig. To dage efter jeg havde bestilt min kop kom den med posten, den blev afprøvet med det samme og virkede perfekt. Jeg kunne ikke være en mere glad eller tilfreds kunde, det er ikke sidste gang jeg handler hos jer, og i er allerede anbefalet i hele min venindekreds. Super godt gået :)

Silje
Vurderet 4. oktober 2015

Isabel
Vurderet 4. oktober 2015

Maria
Vurderet 3. oktober 2015

Jenny Husted
Vurderet 29. september 2015
super kundeservice
Da den farve jeg havde valgt ikke var på lager fik jeg en sms fra Mette om jeg kunne bruge andre farver. Det svarede jeg ja tak til og fik efter få dage tilsendt produktet. Virkelig fin service med sms.

Astrid
Vurderet 22. september 2015
Hurtig handel uden problemer
Smaddergod side, der virkelig hjælper en med at vælge det rigtige og samtidig er hurtige til at sende ens bestilling. Kan kun anbefales.

B
Vurderet 22. september 2015
Utrolig venlig og kompetent vejledning over mail - god service!

Jannie N. Riise
Vurderet 19. september 2015
Hurtig og effektiv levering
Håber det lykkes med den her kop

Dianna
Vurderet 18. september 2015
Alt som forventet og lynhurtig levering

Sabine
Vurderet 17. september 2015

Charlotte
Vurderet 10. september 2015
Nemt og Hurtigt
Den lå i postkassen dagen efter og alt var i skønneste orden. Vil helt klart anbefale det og købe der igen en anden gang :)

Susanne
Vurderet 9. september 2015
hurtig
Hurtig ekspedition. Glæder mig til at bruge min kop

Helen Nestler
Vurderet 9. september 2015
M-kop

Freja
Vurderet 5. september 2015

Iben
Vurderet 30. august 2015
10-4
God guide på siden. Hurtig levering.

Alexandra malmborg
Vurderet 27. august 2015
Super!

Kirsten
Vurderet 26. august 2015
En særlig udvalgt kop behagelighed
Webshoppen er 5-stjernet elegant, informativ og overskuelig perfekt. Som førstegangskopkøber var jeg meget i tvivl hvilken model jeg skulle vælge. Der er meget fine oversigtsskemaer, videoer, skriv på hjemmesiden som giver et virkelig godt indblik i koppernes verden. Kort, overskueligt og informativt. Jeg havde dog nogle ekstra udfordringer at tage hensyn til og skrev derfor en forespørgsel i den dertil designede kontaktformular hvor man kan spørge m-kop eksperten. Super god mulighed når man vælter rundt i ukendte kopper. Desværre fik jeg aldrig svar på min henvendelse. Det er jo ikke til at vide om beskeden overhovedet er modtaget men sådan virker en kontaktformular desværre. Nogle dage senere kastede jeg mig ud i at vælge ud fra hvad jeg tror er mest rigtigt for mig. Har endnu ikke afprøvet koppen men tilgengæld haft en laaaaaaang debat med min tvillingegruppe på FB da jeg spurgte dem til råds under emnet: hvalslagteritamponmikado vs. offentlig toiletskylning af m-kop... Den sidste stjerne ville lyse hvis jeg som forventet havde fået en tilbagemelding.
Kære Kirsten - jeg er virkelig ked af det, men jeg må have overset dit brev i bunken! - jeg plejer ellers altid at svare senest dagen efter (der kan være travlt), så jeg beklager meget, at jeg ikke fik svaret dig, inden du bestilte! Jeg går lige mailen igennem, og sender dig en besked om lidt.

Gaby
Vurderet 25. august 2015
Nemt og hurtigt

Nina
Vurderet 24. august 2015

Annika
Vurderet 16. august 2015
Fik det med det samme.
Det fungerede godt og er meget tilfreds

Maria
Vurderet 15. august 2015
Perfekt!
Rigtig god kundeservice. Hurtig levering.

Lisa larsen
Vurderet 8. august 2015

Louise
Vurderet 7. august 2015
Ubrugelig kop, og spildte penge.
Servicen er god nok, jeg fik anbefalet den kop der ville passe til mig, så den købte jeg. Det var en Meluna classic i str L, men den kan ikke folde sig ud. Den er praktisk talt ubrugelig, så jeg har spildt 195 kroner. Jeg skrev om min utilfredshed med koppen, og fik så anbefalet en Meluna sport i stedet, men jeg er ikke interesseret i at risikere at spilde 195 kroner igen, på noget jeg ikke kan bruge.

Stine
Vurderet 6. august 2015
Hurtig levering
Bestilte fredag og havde pakken mandag. Stort udvalg og gode priser

Ninna
Vurderet 5. august 2015
God rådgivning
Og hurtig levering

Tove S.
Vurderet 5. august 2015
Problemfri bestilling og hurtig levering.
Overskuelig og nemt at orientere sig på webshoppen.

Jannie N. Riise
Vurderet 4. august 2015
Hurtigt og nemt
Bestilte onsdag aften havde "koppen" med posten fredag.

Annika
Vurderet 29. juli 2015
Lynhurtig levering og gode produkter
Bestilte min MeLuna kop torsdag aften og fik den leveret allerede lørdag formiddag. Koppen lader til at være i en rigtig god kvalitet, så jeg er glad for, jeg fulgte Kopperiets anbefalinger og købte den model. Jeg glæder mig helt til, jeg skal bruge den.

Ditte
Vurderet 28. juli 2015

Ditte
Vurderet 24. juli 2015

Nicoline
Vurderet 23. juli 2015
Lynhurtig
Jeg har bestilt hos dem to gange og de har leveret overraskende hurtig, også var produkt i topklasse.

Dorte
Vurderet 23. juli 2015

Charlotte
Vurderet 23. juli 2015
Ingen problemer
Let at bestille, varen kom hurtigt og som den skulle.

Simone Panton
Vurderet 22. juli 2015
Ingen beklagelser
Alt fungerede, som det skulle. God hjemmeside, godt produkt til prisen, over forventning service og levering.

Lisa Jørgensen
Vurderet 21. juli 2015
God købsoplevelse
God og informativ hjemmeside, og min bestilling kom efter to dage.

Kathrine
Vurderet 16. juli 2015
Problemfrit
God, informativ hjemmeside (specielt oversigtsskemaet var nyttigt). Varene var i orden.

Connie Madsen
Vurderet 15. juli 2015

Katrine
Vurderet 15. juli 2015

Mette
Vurderet 13. juli 2015

Pernille
Vurderet 11. juli 2015
super
Når man først har fundet ud af hvordan koppen skal sidde, så er det perfekt.

Anja
Vurderet 10. juli 2015
Super service - hurtig levering
God support via mail. Hurtig levering. 4 ud af 5 stjerner, og det er baseret på produktet. M-koppen lever ikke helt op til min forventning, men det er ikke Kopperiets skyld,

Katrine Vangsted
Vurderet 8. juli 2015
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, god vejledning på siden inden køb

Marie
Vurderet 8. juli 2015
Min første kop
Jeg bladrede mig igennem mange sider før jeg faldt over kopperiet. Jeg har ikke en finger at sætte på noget jeg er utilfreds med☺️ Dog kunne jeg godt ønske mig bedre beskrivelser/anmeldelser af de enkelte kopper mht. hårdhed af kanter og stykket man skal hive i samt grebet af det☺️ Jeg vil anbefale andre at handle her men at gå på youtube og se videoer med de piger der anmelder kopper, sammenligner dem, forklarer om dem og viser kopperne godt☺️ Det ville jeg ønske jeg havde vidst/gjort inden jeg skulle vælge min første kop☺️
Mange tak for din gode og konstruktive kritik! :-) Vi ønsker netop, at Kopperiet skal være den bedste og mest informative m-kop shop på nettet, og dertil hører naturligvis gode videoer og anmeldelser mv.! Vi skal nok få dem på, men har bare ikke haft tid endnu til at finde den bedste måde at lave dem på, men du skal vide, at vi arbejder på sagen! ^_^

Nanna
Vurderet 8. juli 2015
Super hurtig levering - ordren kom dagen efter bestillingen, og alt var, som det skulle være

Ea
Vurderet 7. juli 2015

Anikka
Vurderet 7. juli 2015
Meget fin pakke
Webshoppen var nem at navigere rundt i. Jeg var dog lidt ked af at, den kop som jeg havde købt, var trykket flad i den pose som den ankom i; den retter sig dog ud med tiden. Derudover er brugsanvisningen på engelsk. Men fin service, den var fremme efter to dage (jeg bestilte den en søndag)

Mikala
Vurderet 6. juli 2015

Linnea Trog
Vurderet 6. juli 2015
Super
Hurtig levering og rigtig godt produkt. Jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb.

Bodil Rafn
Vurderet 30. juni 2015
Meget hurtig levering
God og informativ hjemmeside. Jeg afgav bestilling om eftermiddagen efter kl. 16 og fik leveret forsendelsen dagen efter. :-)

Bell møller
Vurderet 28. juni 2015
God hurtig betjening

Noor
Vurderet 25. juni 2015

Ellen Gram Christensen
Vurderet 23. juni 2015
Hurtig levering

Sandra
Vurderet 23. juni 2015
Hurtig levering og perfekt vare

Marianne Færch
Vurderet 22. juni 2015

Christina
Vurderet 22. juni 2015
Anderledes ;0)
første gang jeg bruger koppen, og det er 2 dagen. I nat frygtede jeg lidt for at den ville lægge, men der var kun kommet noget i koppen her til morgen. Havde intet besvær med at få den til og sidde og mærker den heller ikke. Føler mig mere fri for neden ved at jeg ikke skal bruge en tampon el. Stort bind om natten. Indtil videre, kan det klart anbefales. Jeg har købt en m kop stor, 👍

Lars
Vurderet 19. juni 2015
Mobilepay! Endelig!
Genial gave a give til hende der har alt. Supersejt, at det er muligt at betale via mobiltelefonen! Dejligt med en webshop der er fri for reklamer og hvor service er topprofessionel. Desuden er personalet yderst kompetent til at svare på spørgsmål, så jeg fik købt den rigtige kop. Flot flot..

Sophie
Vurderet 17. juni 2015
Helt problemfri handel
Jeg modtog hurtigt min ordre, som var helt perfekt.

Nina
Vurderet 17. juni 2015

Louise
Vurderet 14. juni 2015

Susanne
Vurderet 12. juni 2015
Informativ og god information:)
Godt sted at handle.

Rikke
Vurderet 9. juni 2015
Perfekt
Super hurtig service. Jeg fik leveret varen dagen efter jeg havde bestilt. Alle tingene var i top stand. Vil klart anbefale!

Selma Hulshoff
Vurderet 2. juni 2015
Super
Super oplevelse - man kunne for at hjælpe kunderne vedlægge et par prøvepakker med vandbaseret glidecreme, så alle har muligheden for en god oplevelse.

Adsc
Vurderet 29. maj 2015
Det gik super stærkt på trods af mine varer var på fjernlager.

Sandra Faber
Vurderet 24. maj 2015
Wauww en fed oplevelse
Jeg var meget skeptisk i starten om det overhovedet var noget for mig. Syns det lød mega ulækkert og sku havd en kop siddende der med blod flydende rundt i. Men så tanken om en tampon der sidder i 4 timer eller et bind der gnider på ens hud, ad hvor ulækkert. Jeg fik desværre bestilt koppen for sent så nåede ikke at bruge den i hele perioden, men de 3 dage jeg havde den i var der ingen problemer.

SB
Vurderet 23. maj 2015

Anja
Vurderet 18. maj 2015
Dejlig nem og overskuelig hjemmeside, godt med info om produkterne og vejledning til valg af rigtigt størrelse samt hurtig og problemfri levering... Thumbs up! :)

Krisztina
Vurderet 18. maj 2015
Nemt og hurtigt
Nemt at bestille, hurtig levering, meget tilfreds:)

Anna
Vurderet 15. maj 2015
After my order, I could not find information as to the status of my order or an estimated time of sending. I would have liked to have this information.

Andrea
Vurderet 10. maj 2015
Helt tilfreds. Hjemmesiden virkede ikke optimalt på telefonen. Der stod at varen ikke var på lager og alligevel kom den to dage efter bestilling. Det var jo dejligt, men det er måske noget med opdatering i forhold til lager.

Annette
Vurderet 7. maj 2015

Camilla.
Vurderet 7. maj 2015
Nemt, hurtigt levering.
Jeg er meget tilfredst med kopperiet. Det var nemt, at bestille og der var hurtig levering. Jeg er fuldtud tilfreds.

Mia
Vurderet 6. maj 2015
vacuumdannelse
Jeg er egentlig yderst tilfreds med min kop, men måtte desværre til vagtlægen og have den fjernet da den dannede vacuum rundt om min livmoderhals, og derfor kunne jeg ikke selv fjerne den. Jeg er nu lidt i tvivl om hvordan jeg skal gøre med koppen for at det ikke sker igen
Jeg er rigtig ked af, at høre om din oplevelse! Det er rigtigt, at m-koppen kan sidde godt fast pga. vacuumet der dannes, men selvom det måske ikke føles sådan, så burde den altid være til at få ud selv. Et godt trick er, at trække skråt nedad fra side til side (det hjælper også, hvis m-koppen har en fast stilk med et godt greb, som fx MeLuna). Og hvis man samtidig sidder på hug i brusekabinen og trykker nedad med musklerne, så burde det kunne lade sig gøre.

Mette Harbo
Vurderet 3. maj 2015

Randi
Vurderet 3. maj 2015
Nemt at bestille og produktet bliver hurtigt leveret. Det er en side jeg gerne anbefaler til andre

Katrine Støvring
Vurderet 2. maj 2015
Hurtigt og nemt
Rigtig hurtig levering og nem og overskuelig hjemmeside

Nina
Vurderet 1. maj 2015

tilde
Vurderet 30. april 2015
Jeg fik hvad jeg bestilte og det kom 2 dage efter jeg bestilte

Sofie
Vurderet 26. april 2015
Nemt og hurtigt
Nem og overskuelig hjemmeside, med god og grundig information om størrelse, type osv. Hurtig levering!

Anonym
Vurderet 24. april 2015
Perfekt service
God hjemmeside, hurtig levering, godt produkt.

Pil
Vurderet 22. april 2015

Rikke
Vurderet 15. april 2015
super behandling
nem at overskue, hurtig behandling

Tine Nielsen
Vurderet 15. april 2015

Louise
Vurderet 12. april 2015
Nemt og hurtig levering
Bestilte søndag aften og modtog varen tirsdag morgen.

Anja Juhl
Vurderet 12. april 2015
Super
God beskrivelse af produkterne på hjemmesiden. Varen kom hurtigt og havde en god kvalitet. Indpakningen så noget lurvet ud, så jeg blev positiv overrasket over at indholdet var helt fint.

Simone Justesen
Vurderet 7. april 2015

Astrid
Vurderet 29. marts 2015
Super hurtigt
Bestilte om eftermiddagen, og modtog dagen efter. Super lækkert! Beskrivelserne kan virke en smule modsigende på de forskellige undersider, ift. at vurdere hvilken størrelse og hårdhed der passer bedst. Men jeg kan ikke umiddelbart komme på en god ide til hvordan det kan gøres rigtig tydeligt.

Jette
Vurderet 23. marts 2015
Nemt og hurtigt
Meget hurtig levering fra dag til dag. Nemt at finde rundt på hjemmesiden.

Helena
Vurderet 22. marts 2015

Thea Birk Berger
Vurderet 15. marts 2015
Sød håndskrevet pakke og hurtig levering
Godt produkt, billig pris, personlig pakning med nyttig information, hurtig levering.

Tanja Hundebøl
Vurderet 15. marts 2015

Maria Louise Petersen
Vurderet 14. marts 2015

Pernille
Vurderet 13. marts 2015
Rigig fin oplevelse
Rigtig god oplevelse, alt fungerede fint, var dog meget i tvivl om størrelse, der er uoverskueligt mange valgmuligheder, og føler jeg måtte famle mig lidt frem i forhold til størrelse mm. Dog alt i alt en god handel hvor varen kom hurtigt frem

Karin
Vurderet 13. marts 2015

Mette
Vurderet 13. marts 2015
Super god kundeservice
Jeg fik anbefalet en MeLuna Classic og den er jeg rigtig glad for. Den lå i postkassen allerede dagen efter jeg bestilte den! ☺

Soley
Vurderet 7. marts 2015
størrelse
Jeg købte en lidt for stor kop. Jeg synes at størrelsesguiden kunne være lidt mere vejledende. Fx kunne I også spørge om man havde været gravid eller ej.
Jeg er ked af, du har købt en forkert størrelse. I størrelsesguiden står der bl.a., at der er 4 ting at forholde sig til, når man skal vælge størrelsen mere præcist, og her nævnes "Om du har født børn" som den ene. Vi arbejder pt på en "Størrelsesberegner", hvor man skal svare på 4 spørgsmål, og herefter får sin størrelse beregnet, men uanset hvilken guide man bruger, er størrelsesangivelsen kun vejledende. Vh. Mette, Kopperiet.dk

Trine
Vurderet 6. marts 2015
God service, hurtig levering og god kvalitet
Nem og hurtig bestilling og modtagelse af varen, produktet er af rigtig god kvalitet, der er ikke så meget at sige om det - en helt igennem god oplevelse :D

Mette
Vurderet 5. marts 2015
Hurtig levering og genialt produkt!

Mette
Vurderet 5. marts 2015

Susanne Nørgaard
Vurderet 23. februar 2015
Fra varen var bestilt og til jeg modtog den gik der kun meget få dage.

Mette
Vurderet 22. februar 2015
Perfekt
Nem og tryg bestilling, hurtig levering

Marie-Louise
Vurderet 17. februar 2015
min pakke landede lynhurtigt i min postkasse.

Brighita
Vurderet 16. februar 2015

emilie
Vurderet 15. februar 2015

Maria
Vurderet 13. februar 2015

Simone
Vurderet 10. februar 2015
Synes det er fedt at betale med mobilepay
og mine vare lå i postkassen 1,5 dag efter!

Naja
Vurderet 9. februar 2015
God til at guide til hvad kan være en passende kop Hurtig levering (to dage)

Helle
Vurderet 9. februar 2015
Super
Jeg bestilte varen onsdag morgen og torsdag lå den i min postkasse.. Det er nemt at betale, jeg betalte via mobilepay hvilket for mig sparede meget tid i forhold til andre betalingsmuligheder.. Generelt gik hele købet nemt og uden bemærkninger :)

Mette Harbo
Vurderet 7. februar 2015
Hurtig levering og genialt produkt

Line
Vurderet 7. februar 2015
De sender til Grønland!
Meget udførlig information af hvad M-koppen er og hvordan den bruges og brugbare anbefalinger til hvilken størrelse der passer bedst til din krop. Desuden yderst hurtig forsendelse til Grønland!

cornelia
Vurderet 5. februar 2015

Sofie
Vurderet 3. februar 2015
Allerede dagen efter var varen leveret, hvilket er super god service! God information inde på siden

Katrine
Vurderet 31. januar 2015

Jane
Vurderet 26. januar 2015
Imponeret.
Bestilte ved 18-19 tiden og havde mine vare næste formiddag i postkassen :) Kan varmt anbefales.

Astrid
Vurderet 17. januar 2015

Ene
Vurderet 13. januar 2015

dorthe
Vurderet 4. januar 2015
hurtig og nem betjening!
Min bestilling kom 2 dage efter bestilling på trods af at det var lige over julen. Super hurtig service i lille og diskret indpakning. Tak :)

Christina
Vurderet 28. december 2014
Rigtig god service
God service og hurtig ekspedering.

Charlotte Bækdahl
Vurderet 8. december 2014
Mangler info - levering halter
Kvindebutikken.dk mangler oplysninger om størrelse, brug samt diverse anden information, som man må finde på andre hjemmesider. Der henvises til en anden hjemmeside, hvilket er noget forvirrende. Derudover er der flere dages leveringstid.
Vi tager kritikken til os og arbejder på at udbedre manglerne! - Kvindebutikken.dk åbnede d. 28. nov. og grundet stor efterspørgsel, har vi ikke haft nok m-kopper på lager, det beklager vi meget. Information om brug og størrelser kommer meget snart.