Trekantens Bartender

Trekantens Bartender Bartenderudlejning i Kolding, Vejle og Fredericia Bryllup, reception, fødselsdag eller noget helt fjerde. Vores topprofessionelle bartendere kan sætte prikken over i’et, uanset hvilken anledning du skal fejre

Gå til virksomhedens hjemmeside

Kundernes vurdering af www.trekantensbartender.dk

Vurdering:

98%


Baseret på 22 anmeldelser

Vurderinger af www.trekantensbartender.dk

Stine
Vurderet 3. april 2018
Fantastiske cocktail og drinks
Vi har netop holdt 2 x 60 års føds´dag i Hammelev forsamlingshus, hvor vi havde bestilt Trekantens Bartender til at komme og servere cocktails/drinks. Der kom 2 søde og dygtige bartendere og gæsterne elskede de utrolig lækre cocktails som de fik. Der blev ikke gået på kompromis med kvaliteten og præsentationen af drinksene var helt i top i flotte glas, som vi kan li´ det. Meget rimelige priser og du betaler kun for det der drikkes (det kan vi li`). Chris er en meget serviceminded ung mand som holder hvad han lover og sørger for at alting klapper. Så alt i alt en rigtig festlig aften med fantastiske cocktails fra Trekantens Bartender, som vi bestemt kan anbefale andre at gøre brug af, hvis der lige skal kræses lidt ekstra for gæsterne.

Stine
Vurderet 14. marts 2018
Fantastisk oplevelse
Fedt med så professionelt setup - helt fra tilbudsgivning til afvikling!! De to lejede bartendere gav den gas og gav mine gæster en fed oplevelse!

Stine
Vurderet 10. oktober 2017
Fantastisk service og super bartender
Man er altid spændt, når man har googlet sig frem til en vare/service, som man ikke kendte til i forvejen, hvilket jeg havde gjort forud for afholdelse af cocktailparty i anledning af min 50 års fødselsdag. Jeg har fra første henvendelse til Trekantens Bartender kun mødt udtalt service og imødekommenhed overfor de ønsker, jeg havde til afholdelse af festen. Bartenderen Simon var i høj grad med til at lave god stemning, både som overdommer i cocktailkonkurrencen og med hans professionalisme og kunnen ud i cocktailverdenen. DJ'en som jeg havde booket igennem firmaet, var også med til at skabe en skøn fest. Prisen for arrangementet blev også mindre end, hvad jeg i første omgang havde fået stillet i udsigt, så ingen tvivl om, at jeg varmt vil anbefale Trekantens Bartender, hvis man ønsker en fantastisk fest med cocktails og musik.

Stine
Vurderet 30. august 2017
Super god bar løsning
Vi havde besøg af Trekantens Bartender til vores sommerfest hos Codan Forsikring d. 25-08-2017, og det var en stor succes. Vi havde bestilt en komplet løsning med to bartendere, som selv medbragte alt i udstyr, glas, tilbehør og drikke. Begge super dygtige til deres job. Kæmpe anbefaling herfra!

Jørgen Larsen
Vurderet 4. juli 2017
Professionelle bartendere til bryllup
2 fantastisk søde og professionelle bartendere fuldendte en perfekt bryllupsfest på Tyrstrup Kro lørdag d. 1. juli 2017. De kræsede om os og vore i alt 75 gæster med flotte og farverige drinks, der smagte utroligt dejligt. Vi kan varmt anbefale at bruge Trekantens Bartender til jeres næste fest, om det er fødselsdag eller bryllup, firmafest eller anden festlig sammenkomst. Trekantens Bartender gjorde vores bryllup minderigt og uforglemmeligt. De varmeste hilsner fra Violeta & Jørgen

Stine
Vurderet 18. juni 2017
40 års fødselsdag med stil
Fik tilbudt en fleksibel og attraktiv løsning. Hurtig svar på spørgsmål og følger op på tingene. Havde en super god aften hvor der på den anden side af baren var styr på detaljerne og han havde det store overblik. En fantastisk måde at holde en god fest med drikkevare og cocktail som de bør og skal laves!

Stine
Vurderet 23. maj 2017
Sommerfest
Super service og lækre drinks. Løftede helt sikkert stemningen til vores sommerfest :0)

Stine
Vurderet 12. april 2017
Luksus og behageligt
Vi havde en dejlig oplevelse med Trekantens Bartender. Arrangementet (cocktailkursus) var gennemført og der manglede ingenting. Det var en luksus, at bartenderen kom med ALT, hvad der skulle bruges. Oveni det, kom han med et godt og imødekommende humør. Jeg anbefaler det gerne til alle, der søger professionelle bartenderkompetencer.

Marie Sørensen
Vurderet 2. april 2017
Super professionelt og lækre cocktails!

Line Messer
Vurderet 22. oktober 2016

Dynateam - Bente Lundbye
Vurderet 28. juni 2016
Super service
Super drinks, super service hele vejen igennem. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger Trekantens Bartender til et Firma arrangement.

Niels Enemark
Vurderet 24. maj 2016
Hver en krone værd
Trekantens bartender var med til at gøre vores fest endnu bedre. Der var rigelig af drinks, søde bartendere, drinks blev lavet med hurtighed og altid med et smil. Hjælpsomme og søde, og ikke mindst... var ikke bange for at give et nap med andre steder hvis der var behov derfor. Hvis det var muligt at give flere stjerne, så havde vi dobbelt op herfra.

Casper Svensson
Vurderet 24. november 2015
God og professionel bartender
Fik en rigtig god og professionel bartender, der hjalp lige fra indkøb af drikkevarer til at give råd til at spare penge, ved at lave nogle af ingredienserne til drinksene selv. Helt igennem en god oplevelse og virkelig et hit på selve aftenen, hvor gæsterne i stor stil, benyttede sig af muligheden for at få rigtige drinks. En anderledes ting til sin fest, som gør den til noget folk husker! Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, og vil selv anvende virksomheden igen, når jeg næste gang skal holde fest med en bartender.

Heidi Damkjær
Vurderet 31. oktober 2015
Bartendere til 40 års fødselsdag
De to bartendere fra Trekantens Bartender var en kæmpe succes til min 40 års fødselsdagsfest! De sørgede for flotte og velsmagende drinks til alle mine gæster, og er blevet rost for en professionel indsats af flere gæster efterfølgende!!

Tina Poder
Vurderet 5. oktober 2015
Fantastisk service

Anja
Vurderet 27. september 2015
Lækre drinks, super service og dygtige bartendere
Jeg holdt stor fødselsdagsfest, hvor jeg havde booket Trekantens Bartender til at komme og lave (lækre) drinks til alle gæsterne - hvilket de i stor stil gjorde! Det har i det hele taget været en helt igennem god oplevelse med Trekantens Bartender - lige fra de indledende snakke - til dagen hvor selve festen skulle stå. Jeg kan derfor varmt anbefale Trekantens Bartender til alle der måtte have lyst til at gøre noget specielt til deres fest. Der er service, imødekommenhed og ikke mindst lækre drinks i vente... Tak for en fantastisk aften - jeg kommer helt sikkert tilbage igen... :-)

Michael Jessen
Vurderet 21. september 2015
Super proff betjening
Vi brugte trekantens bartender til min 40års fødselsdag. Alt kørte perfekt og de 2 bartendere klarede opgaven super godt.

Henrik M.
Vurderet 24. august 2015
Super godt!
Da Martin (dagens bartender) ankom efter aftensmaden var festen kun stille i gang, men da han gik igen 2 timer senere var festen for alvor skudt i gang! :-) Alt i alt en super god aften med en professionel bartender, der både kunne lave drinks og underholde, men også træde i baggrunden. :-)

Pia Alrø
Vurderet 7. juli 2015
Lige det festlige "pift" vi havde brug for til firmaet sommerfest
Vi brugte egentlig ikke webshoppen, for vi var lidt i tvivl om, hvad vi skulle have. Jeg ringede, og efterfølgende skrev jeg en mail. Chris vurderede og satte det sammen, som viste sig at være helt rigtig.

Jens Schøtt
Vurderet 23. juni 2015
Trekantens bedste bartender
Det er svært at finde en god bartender i trekantsområdet, som kan lave drinks der smager helt perfekt. Men det kan Chris!

Thomas rasmussen
Vurderet 22. juni 2015

Heidi Vad Jønsson
Vurderet 16. januar 2015
Super god bartender med helt fantastiske drinks, der gjorde lykke ved min søsters polterabend. Kan klart anbefales!